sábado, 13 de diciembre de 2008

TREBALLA O DEIXA TREBALLAR

És curiós veure com aquells qui s’alcen com a alternativa de l’actual govern es dediquen a escampar polvorins i mala maror arreu amb l’objectiu d’aconseguir un benefici propi i no per la ciutadania.

Potser cal recordar quina era la seva política laboral durant el seu últim govern (1999-2003) amb una política industrial basada en el “millor no intervinguem”, una política d’ajuts esquifida, sense transparència, protegint les empreses que tenien problemes econòmics sense necessitat de que presentessin plans i ajudant a les grans empreses sense justificació perquè no marxessin de Catalunya.

En canvi durant el primer tripartit (2003-2006) es van dedicar a millorar el teixit industrial; no només s’augmentaven les ajudes, si no que també s’orientaven; s’ajudava a les empreses a la seva internacionalització i, al 2004, empreses, govern i sindicats fan un esforç comú i signen l’Acord Estratègic per la Competitivitat i la Internacionalització de l’Economia Catalana.

En resum, en aquests moments ens trobem en un punt molt delicat i calen tots els suports existents, però que treballi qui tingui ganes de treballar, i qui no en tingui que, com a mínim, no molesti.

No hay comentarios:

Publicar un comentario